Usluga rješenja na jednom mjestu za hardver za namještaj.

sve kategorije
Klizni ležaj s kugličnim ležajem

Početna> Proizvodi > Serija slajdova > Klizni ležaj s kugličnim ležajem

preporučeno

 • Proizvođač klizača s trostrukim kugličnim ležajem ekonomičnog mekog zatvaranja | Addith | BBS3S
  Proizvođač klizača s trostrukim kugličnim ležajem ekonomičnog mekog zatvaranja | Addith | BBS3S

  Soft Closing 3-Fold Ball Bearing Slide u usporedbi sa sličnim proizvodima na tržištu, ima neusporedive izvanredne prednosti u pogledu performansi, kvalitete, izgleda itd. i uživa dobar ugled na tržištu. Addith sažima nedostatke prošlih proizvoda, te ih kontinuirano poboljšava. Specifikacije trostrukog klizača s kugličnim ležajem s mekim zatvaranjem mogu se prilagoditi prema vašim potrebama. Ormar s ladicama za kućanstvo, klizači za ladice s kugličnim ležajem s trostrukim mekim zatvaranjem tvrtke Addith Hardware s izvrsnim umijećem i isplativom cijenom. Addith pruža profesionalne usluge sustava za primjenu šarki i uslugu rješenja na jednom mjestu za hardver za namještaj.

 • Kvalitetni pritisak za otvaranje trostrukog klizača s kugličnim ležajem | Addith | BBS450P
  Kvalitetni pritisak za otvaranje trostrukog klizača s kugličnim ležajem | Addith | BBS450P

  Broj artikla: BBS450P Tip: Klizač s trostrukim kugličnim ležajem Pakiranje: Pakirajte prema vašim zahtjevima. Za posebno pakiranje kao što je šarena kutija, blister pakiranje itd. bit će potrebni dodatni troškovi. Datum isporuke: Oko 25-45 dana ovisno o količini vaše narudžbe Sposobnost opskrbe: 5000 tona / mjesec Uvjeti plaćanja: T/T, L/C ili drugi za pregovore.

 • Gurnite za otvaranje trostrukog klizača s kugličnim ležajem | Addith | BBS450PQ
  Gurnite za otvaranje trostrukog klizača s kugličnim ležajem | Addith | BBS450PQ

  Broj stavke: BBS450PQ Tip: Klizač s trostrukim kugličnim ležajem Pakiranje: Pakirajte prema vašim zahtjevima. Za posebno pakiranje kao što je šarena kutija, blister pakiranje itd. bit će potrebni dodatni troškovi. Datum isporuke: Oko 25-45 dana ovisno o količini vaše narudžbe Sposobnost opskrbe: 5000 tona / mjesec Uvjeti plaćanja: T/T, L/C ili drugi za pregovore.

 • Kvalitetni klizač s trostrukim kugličnim ležajem od 45 mm | Addith | BBS4515 Proizvođač | Addith
  Kvalitetni klizač s trostrukim kugličnim ležajem od 45 mm | Addith | BBS4515 Proizvođač | Addith

  Klizač s trostrukim kugličnim ležajem | Addith | BBS4515 u usporedbi sa sličnim proizvodima na tržištu, ima neusporedive izvanredne prednosti u pogledu performansi, kvalitete, izgleda itd. i uživa dobar ugled na tržištu. Addith sažima nedostatke prošlih proizvoda i kontinuirano ih poboljšava. Specifikacije klizača s trostrukim kugličnim ležajem | Addith | BBS4515 može se prilagoditi prema vašim potrebama.

Pošaljite svoj upit

33
11
22
20231109_162420_390
20231109_162420_391
33
11
22
20231109_162420_390
20231109_162420_391

Proizvođač klizača s trostrukim kugličnim ležajem od 45 mm | Addith | BBS4510


Klizač s trostrukim kugličnim ležajem u usporedbi sa sličnim proizvodima na tržištu ima neusporedive izvanredne prednosti u pogledu performansi, kvalitete, izgleda itd. i uživa dobar ugled na tržištu. Addith sažima nedostatke prošlih proizvoda i kontinuirano poboljšava ih. Specifikacije klizača s trostrukim kugličnim ležajem mogu se prilagoditi prema vašim potrebama. Ormari s ladicama za kućanstvo, klizači za ladice s trostrukim kugličnim ležajevima tvrtke Addith Hardware s izvrsnim zanatom i isplativom cijenom. Addith pruža profesionalne usluge sustava za primjenu šarki i uslugu rješenja na jednom mjestu za hardver za namještaj.

Parametri proizvoda
TipKlizač s trostrukim kugličnim ležajem
MaterijalHladno valjani čelik
Širina45mm
BojaPlavi cink, crni
Maksimalna težina30 kg/450 mm (18")
Dostupna debljina0.9*0.9*0.9mm; 1.0*1.0*1.0mm; 1.0*1.0*1.2mm; 1.2*1.2*1.2mm; 1.2*1.2*1.5mm
Dostupna veličina10"/250mm; 12"/300mm; 14"/350mm; 16"/400mm; 18"/450mm; 20"/500mm; 22"/550mm; 24"/600mm
Prošao SGS test i preko 50,000 XNUMX testova otvaranja i zatvaranja
PakiranjePakirajte prema svojim zahtjevima. Za posebno pakiranje kao što je šarena kutija, blister pakiranje itd. bit će potrebni dodatni troškovi.
Datum dostaveOtprilike 25-45 dana ovisno o količini narudžbe
opskrba sposobnost500,000 kompleta mjesečno
Rok plaćanjaT/T, L/C ili drugi za pregovore.
Ponuda uzorakaPonudit ćemo besplatne uzorke za provjeru kvalitete.
Raspored uzorakaUzorci će biti pripremljeni za slanje za oko 3 radna dana ekspresnim uslugama kao što su DHL, UPS, TNT, FedEx ili EMS.
prikaz proizvoda
datoteka_01645428112072
datoteka_11693376547068
datoteka_31693376547068
Značajke proizvoda

Ormar s ladicama za kućanstvo s trostrukim kugličnim ležajem Addith hardver s izvrsnim zanatom i isplativom cijenom. Addith pruža profesionalne usluge sustava za primjenu šarki i usluge rješenja na jednom mjestu za okovi za namještaj.

1. Izrađen od visokokvalitetnog hladno valjanog čelika, izuzetna zanatska galvanizacija, dvoslojna površinska obrada otporna na čupanje i ne hrđa.

2. Primjena sveukupnog materijala za zgušnjavanje klizača ladice, trostruka izrada jače su vanjske i unutarnje tračnice.

3. Čvrsta dvoredna čelična kugla, sveobuhvatan tihi dizajn, tiha buka smanjenje, kako bi život i ured bili ugodniji.

4. Kroz strogu inspekciju kvalitete, može se lako izvući više od 50,000 25 puta, i može podržati predmete s težinom manjom od 25 kg i dijelom veličina klizača za ladice može priuštiti čak i više od XNUMX kg.

5. Ekonomičniji u usporedbi s tipom mekog zatvaranja i bolja izrada materijala bolji nosivi učinak od drugih tipova i debljina klizača

6. Možemo ponuditi dvije različite boje i različite debljine materijala biti isporučeni kako bi zadovoljili potrebe kupaca na različitim razinama.

7.Multi-scene aplikacija, pogodnija za primjenu uglavnom teških ladice kao što su ormari, police za knjige, noćni ormarići, stolovi za računala itd.


O Addith
O Addith

Shanghai Addith Hardware Co. Ltd profesionalni je dobavljač okova za namještaj s dugogodišnjim iskustvom. Nudimo više od tisuća proizvoda uključujući kompletan asortiman hardvera za namještaj kao što su šarke, klizači, ručke, brave, vijci, noge stola i drugi srodni proizvodi. Dobili smo odobrenja kao kineski, europski i američki standard kvalitete.

Imamo mnogo distributera diljem svijeta i uživamo veliki ugled u SAD-u, Europi i Aziji. Pouzdana kvaliteta, fleksibilna usluga i stalne inovacije naše su načelo. Uvijek radimo na poboljšanju i stalnom stvaranju vrijednosti za naše partnere.

Na temelju našeg bogatog iskustva, profesionalnog tima i odgovornog sustava usluga, smatramo se i uredom za nabavu kupaca u Kini. Drago nam je što imamo vaše crteže i uzorke za razvoj novih proizvoda, a mi ćemo učinkovito integrirati industrijske resurse i strogo kontrolirati troškove kako bismo kupcima ostvarili veću zaradu. Iskreno očekujemo suradnju s vama. Naša poslovna filozofija je biti pouzdana robna marka okova za namještaj i stvoriti vrijednost za naše kupce, dobavljače i društvo. Naš razvoj proizlazi iz neumorne potrage i neprestane inovacije.

Pružamo proizvode visoke kvalitete po različitim cijenama što će vam olakšati udovoljavanje potrebama širokog spektra budućih i postojećih kupaca. Addith se specijalizirao za pružanje isplativih proizvoda s kvalitetnom uslugom.

Kad god trebate podršku za proizvode, uzorke, brže vrijeme proizvodnje, dodatni outsourcing... Addith je uvijek tu za vas!

Kontaktirajte nas sada kako biste započeli s nabavom.

FAQ
 • Q

  Što trebamo učiniti ako su se greške u kvaliteti pojavile nakon primitka robe?

  A
  Pošaljite nam fotografije s detaljnim opisom e-poštom ili na neki drugi način, Addith će to odmah riješiti umjesto vas, ako je to bio naš nemar, vratit ćemo novac ili ćemo organizirati besplatnu zamjenu nakon provjere. Pružamo pouzdanu i pravovremenu uslugu nakon prodaje kako bismo osvojili povjerenje mnogih starih i novih kupaca, morate biti zadovoljni s Addithom.
 • Q

  Koji je rok plaćanja?

  A
  Obično T/T, L/C ili drugi za pregovore.
 • Q

  Koliki je kapacitet utovara za kontejner od 20 stopa i je li moguće utovariti miješane proizvode u jedan kontejner?

  A
  Maksimalni kapacitet utovara ovisi o proizvodima i načinu pakiranja koji ste tražili, potvrdit ćemo detalje nakon što potvrdite narudžbu, prihvatljivo je miješanje proizvoda u jednom spremniku.
 • Q

  Kako možemo saznati više informacija o pakiranju?

  A
  Mi smo vrhunski dobavljač OBM-a za pakiranje na naše uobičajene načine, ako nema posebnih zahtjeva u pakiranju, obično ćemo ispisati logotip vlastite robne marke "Addith" na unutarnjem i vanjskom pakiranju. Osim toga, također možemo pružiti dodatnu OEM uslugu na zahtjev klijenta, ali postojat će veći MOQ od uobičajenih načina. Ako trebate bilo kakve usluge pakiranja koje možemo pružiti, slobodno nas kontaktirajte za konzultacije, vjerujemo da ćemo vam ponuditi bolje zadovoljavajuće rješenje.
 • Q

  Koliko je vremena isporuke?

  A
  Možemo isporučiti proizvod oko 20-45 dana, što ovisi o različitim proizvodima, a mi ćemo organizirati proizvodnju nakon što primimo vaš depozit. Ako zatražite raniji datum isporuke, mi ćemo pregovarati kako bismo dogovorili raniji termin za vas.
 • Q

  Kako možemo dobiti uzorke od vas?

  A
  Ponudit ćemo vam besplatne uzorke prije nego što naručite, trebali biste platiti samo troškove prijevoza, koristeći svoj ekspresni račun ili samo organizirati uslugu preuzimanja.
 • Q

  Kako se možemo uvjeriti u kvalitetu prije slanja probne narudžbe?

  A
  Prije svega, osigurat ćemo besplatne uzorke prije postavljanja probne narudžbe za vaš test kvalitete, nakon vremena narudžbe poslat ćemo vam uzorak predprodukcije za ponovnu provjeru pojedinosti o proizvodu. I uvijek imamo strogu kontrolu kvalitete tijekom našeg procesa proizvodnje kako bismo izbjegli problem kvalitete. Osim toga, prošli smo test kvalitete temeljen na standardima različitih zemalja kako bismo dokazali našu izvrsnu kvalitetu koja nam pokazuje da ćemo vam biti prioritet.
 • Q

  Koja je minimalna količina narudžbe za prvu kupnju?

  A
  Različiti MOQ za svaku stavku i ovisi o robi koju odaberete. Na primjer, klizač s kugličnim ležajem: 1,500 do 3,000 kompleta po veličini, šarke: 10,000 30,000 do 1,000 3,000 komada po modelu, ručka: XNUMX do XNUMX komada po modelu itd.
 • Q

  Kako možemo saznati više o vašoj tvrtki i glavnom proizvodu?

  A

  Mi smo vrlo profesionalni dobavljač hardvera za namještaj, koji se specijalizirao za dodatke za namještaj dugi niz godina, a naš vlastiti brend "Addith" dobro se prodaje u mnogim zemljama i može vam ponuditi proizvode visoke kvalitete i profesionalnu uslugu. Naši glavni proizvodi su: šarke, kliznici, ručke, nosači, brave, vijci, noge stola, košare i ostali okovi za namještaj. Postavši naš dugoročni partner, bit će nam zadovoljstvo pomoći vam da proširite svoje tržište i povećate svoju tržišnu snagu.

 • Q

  Jeste li trgovačko poduzeće ili proizvođač?

  A

  Mi smo profesionalna izvozna trgovačka tvrtka, a također smo i tvornica koja ima vlastitu proizvodnu liniju za glavne proizvode, kako bismo pružili raznovrsne proizvode koji zadovoljavaju potrebe tržišta za naše nove i stare kupce, prikupili smo ogroman izvor za gotovo povezane tvornice hardvera za namještaj u Kini, to nam omogućuje da vam pružimo sva prilagođena rješenja s dodanom vrijednošću, procjenjujemo različite cijene na razini kvalitete i preporučujemo kupcima za različita tržišta, profesionalni proces kontrole kvalitete prije otpreme, također se razvijaju novi artikli prema sezone, a mi možemo pružiti uslugu prilagođavanja proizvoda prema vašim posebnim zahtjevima. Addith je specijaliziran za ponudu rješenja na jednom mjestu za vas, uvijek pružamo brz i visoko učinkovit odgovor. Za BOLJU CIJENU, VISOKU KVALITETU, NAJBOLJU USLUGU, Addith je vaš pametan izbor, možete se osloniti na nas!

ispitivanje
Ostaviti nam poruku

OSTAVITE NAS A PORUKA

Vruće kategorije