Usluga rješenja na jednom mjestu za hardver za namještaj.

sve kategorije
O Nama

Početna> O Nama

O namaZBORNIK

Shanghai Addith Hardware Co. Ltd profesionalni je dobavljač okova za namještaj s dugogodišnjim iskustvom. Nudimo više od tisuća proizvoda uključujući kompletan asortiman hardvera za namještaj kao što su šarke, klizači, ručke, brave, vijci, noge stola i drugi srodni proizvodi. Dobili smo odobrenja kao kineski, europski i američki standard kvalitete.

Trenutačno imamo distribucijsku mrežu u mnogim zemljama i uživamo visok ugled u SAD-u, Europi i Šangaju. Addith Hardware Co. Ltd je profesionalni dobavljač hardvera za namještaj s dugogodišnjim iskustvom. Nudimo više od tisuća proizvoda uključujući kompletan asortiman hardvera za namještaj kao što su šarke, klizači, ručke, brave, vijci, noge stola i drugi srodni proizvodi. Dobili smo odobrenja kao kineski, europski i američki standard kvalitete.

Imamo mnogo distributera diljem svijeta i uživamo veliki ugled u SAD-u, Europi i Aziji.

Pouzdana kvaliteta, fleksibilna usluga i stalne inovacije naše su načelo. Uvijek radimo na poboljšanju i stalnom stvaranju vrijednosti za naše partnere.

Na temelju našeg bogatog iskustva, profesionalnog tima i odgovornog sustava usluga, smatramo se i uredom za nabavu kupaca u Kini. Drago nam je što imamo vaše crteže i uzorke za razvoj novih proizvoda, a mi ćemo učinkovito integrirati industrijske resurse i strogo kontrolirati troškove kako bismo kupcima ostvarili veću zaradu. Iskreno očekujemo suradnju s vama. Naša poslovna filozofija je biti pouzdana robna marka okova za namještaj i stvoriti vrijednost za naše kupce, dobavljače i društvo. Naš razvoj proizlazi iz neumorne potrage i neprestane inovacije.

Pružamo proizvode visoke kvalitete po različitim cijenama što će vam olakšati udovoljavanje potrebama širokog spektra budućih i postojećih kupaca. Addith se specijalizirao za pružanje isplativih proizvoda s kvalitetnom uslugom.

Kad god trebate podršku za proizvode, uzorke, brže vrijeme proizvodnje, dodatni outsourcing... Addith je uvijek tu za vas!

Video

ZBORNIK TIM

Naš visoko iskusni, profesionalni tim nudit će vam vrhunsku korisničku uslugu svaki dan.
Kad god trebate podršku za proizvode, uzorke, brže vrijeme proizvodnje, dodatni outsourcing...
uvijek smo tu za vas.

ZBORNIK POSTROJENJA I OPREMA

DODATNA POSTROJENJA I OPREMA
DODATNA POSTROJENJA I OPREMA
dodati
dodati

ZBORNIK SLUČAJEVI

Ostaviti nam poruku

OSTAVITE NAS A PORUKA